FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrbovec: Zapalila poduzeće, pa počinila samoubojstvo

ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Upravna zgrada građevinske tvrtkeGradip u Martinskoj Vesi kraj Vrbovca izgorjela je noćas u požaru kojije, kako se pretpostavlja, namjerno izazvala 46-godišnja šeficaračunovodstva koja je potom popila solnu kiselinu i počinilasamoubojstvo, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Upravna zgrada građevinske tvrtke Gradip u Martinskoj Vesi kraj Vrbovca izgorjela je noćas u požaru koji je, kako se pretpostavlja, namjerno izazvala 46-godišnja šefica računovodstva koja je potom popila solnu kiselinu i počinila samoubojstvo, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Tijelo 46-godišnje žene vatrogasci su pronašli na prvom katu zgrade u jednom uredu, a na stolu pored nje pronađeno je oproštajno pismo, prazna boca solne kiseline i upaljač, kazala je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama. Dodala je da za sada ne može ništa reći o sadržaju oproštajne poruke i o motivima samoubojstva žene i paljenja zgrade.

Prema dosad prikupljenim podacima, požar je izbio noćas nešto prije 2 sata u zgradi u Zagrebačkoj ulici, a pretpostavlja se da je žena prvo zapalila ured u kojem se nalazila arhiva tvrtke, nakon čega je popila bocu solne kiseline. Vatra je uskoro zahvatila prizemlje, prvi kat i potkrovlje, a oko 3,50 sati vatrogasci su u uredu na prvom katu pronašli mrtvu ženu.

Iako je liječnica vrbovečkog Doma zdravlja utvrdila da je žena popila solnu kiselinu i počinila samoubojstvo, tijelo žene će, nakon očevida koji još uvijek traje, biti prebačeno u Zavod za sudsku medicinu, gdje bi se trebao utvrditi točan uzrok smrti, izjavila je Vulama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙