FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Krašiću pronađeno izgorjelo tijelo 78-godišnjaka

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - U mjestu Krašić neladekoJasterbarskog danas poslijepodne pronađeno je nagorjelo tijelo78-godišnjeg Ivana Žejavca, no policiji još nije poznato je li staracizgorio dok je palio otpad ili ga je vatra zahvatila nakon što jepreminuo prirodnom smrću.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - U mjestu Krašić neladeko Jasterbarskog danas poslijepodne pronađeno je nagorjelo tijelo 78-godišnjeg Ivana Žejavca, no policiji još nije poznato je li starac izgorio dok je palio otpad ili ga je vatra zahvatila nakon što je preminuo prirodnom smrću.

Točan uzrok smrti znat će se kroz nekoliko dana nakon što se obavi odbukcija na zagrebačkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Grdana Vulama.

Policija je očevidom utvrdila da je Žejavac prije nesreće rezao vinograd i iza kuće palio granje i drugi otpad.

U jednom trenutku vatra se proširila i zahvatila tijelo 78-godišnjaka. No, prije obdukcije nije moguće otkriti je li starac preminuo prije ili nakon što ga je zahvatio plamen, kazala je Vulama. Dodala je kako postoji mogućnost i da je ostao bez svijesti zbog dima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙