FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Berlusconi opisao Kwasniewskom "sve težu situaciju u Rimu"

VARŠAVA, 7. travnja 2005. (Hina/AFP) - Talijanski premijer SilvioBerlusconi zatražio je od poljskog predsjednika AleksandraKwasniewskog da obavijesti svoje sunarodnjake o "sve težoj situaciji uRimu" uoči pokopa Pape Ivana Pavla II., objavilo je u četvrtakpredsjedništvo u Varšavi.
VARŠAVA, 7. travnja 2005. (Hina/AFP) - Talijanski premijer Silvio Berlusconi zatražio je od poljskog predsjednika Aleksandra Kwasniewskog da obavijesti svoje sunarodnjake o "sve težoj situaciji u Rimu" uoči pokopa Pape Ivana Pavla II., objavilo je u četvrtak predsjedništvo u Varšavi.

U telefonskom razgovoru "talijanski premijer naglasio je kako je usprkos naporima nacionalnih i općinskih vlasti situacija u gradu, na rimskim cestama i u zračnim lukama sve teža", piše u poljskom priopćenju.

"Suočen s dosad neviđenim priljevom hodočasnika u Rim, Berlusconi je odlučio zatvoriti središte grada za nove skupine vjernika", dodaje se u tekstu.

Poljsko ministarstvo vanjskih poslova ocijenilo je da će se ukupno milijun Poljaka uputiti u Rim na Papin pokop, što vlakom, automobilom, avionom ili autobusom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙