FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Uhićen kleptomoman osumnjičen za više od stotinu provala i krađa

ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Kleptoman osumnjičen za više odstotinu provala u automobile, podrume i garaže uhićen je u širemsredištu Zagreba, nakon što ga je policijska ophodnja zapazila kakokrade CD player iz parkiranog automobila, izvijestila je danaszagrebačka policija.
ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Kleptoman osumnjičen za više od stotinu provala u automobile, podrume i garaže uhićen je u širem središtu Zagreba, nakon što ga je policijska ophodnja zapazila kako krade CD player iz parkiranog automobila, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Uhićeni muškarac 36-godišnji je državljanin BiH koji više godina neprijavljeno boravi u Zagrebu, a sumnja se da je ukradenu robu prodavao na gradskim tržnicama, kazala je glasnogovornica policije Gordana Vulama. Dodala je kako policija sumnja da je riječ o kleptomanu jer je pretragom drvarnice u kojoj je skrivao plijen pronađen niz bezvrijednih stvari poput školskih torbi i drugih premeta koje se teško može prodati.

Policijska ophodnja zapazila ga je kad je 4. travnja, usred dana provalio u "škodu feliciju", parkiranu u Kišpatićevoj ulici na zagrebačkoj Šalati. Odvijačem je razbio zadnje lijevo "leptir" staklo, provukao ruku i otvorio vrata, pa iz automobila izvadio CD player i stavio ga u vrećicu.

Tijekom kriminalističke obrade policija je uhićenog povezala s više od stotinu teških provalnih krađa u automobile, garaže i podrumske prostorije. Otkriveno je i da je ukradene predmete skrivao u drvarnici kod svoje nevjenčane supruge na području Trnju, a potom prodavao na tržnicama.

Policija je zaplijenila veću količinu predmeta za koje se pretpostavlja da potječu od provala, a kriminalistička obrada se nastavlja zbog pretpostavke da su pronađeni predmeti samo dio ukradenih stvari koje nije mogao prodati.

S podužim popisom kaznenih djela koja mu se stavljaju na teret osumnjičeni je jučer priveden istražnom sucu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙