FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nema naznaka da u državnom odvjetništvu u Vukovaru nedostaje neki spis

VUKOVAR,8. ožujka(Hina) - Djelatnici Županijskog državnog odvjetništva,u čije je prostorije provaljeno tijekom vikenda, pregledali su većinuspisa iz odvjetništva i za sada nema naznaka da bi neki od spisanedostajao, potvrdio je županijski državni odvjetnikVukovarsko-srijemske županije Božidar Piljić.
VUKOVAR,8. ožujka(Hina) - Djelatnici Županijskog državnog odvjetništva, u čije je prostorije provaljeno tijekom vikenda, pregledali su većinu spisa iz odvjetništva i za sada nema naznaka da bi neki od spisa nedostajao, potvrdio je županijski državni odvjetnik Vukovarsko-srijemske županije Božidar Piljić.

Prema njegovim riječima, ažuriranje spisa koje je provalnik tijekom provale razbacao po cijelom odvjetništvu, potrajat će vjerojatno do kraja tjedna.

"Za sada sve upućuje na to da ne nedostaje niti jedan spis. Međutim, točno stanje stvari utvrdit ćemo nakon što ažuriranje spisa završi", rekao je Piljić za Hinu dodajući kako još ne raspolaže saznanjima tko bi i zašto provalio u zgradu u kojoj se u Vukovaru nalaze županijsko i općinsko državno odvjetništvo.

Na pitanje da komentira tvrdnje Marina Krizmanića iz vukovarskog HNS-a kako je provala u vezi s prijavom vukovarskog HSS-a i HNS-a protiv gradskih čelnika zbog "netransparentnog i protuzakonitog trošenja sredstava gradskog proračuna i sumnjivog odnosa grada i Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara", Piljić je odgovorio kako se ta prijava tijekom vikenda nije niti nalazila u državnom odvjetništvu.

"Neke od predmeta nosimo kući kako bismo radili na njima", objasnio je Piljić dodajući kako je prošloga vikenda to bio slučaj i s prijavom HSS-a i HNS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙