FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: devetorica trešnjevačkih mladića prijavljeni za seriju provala

ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka policija prijavila jedevetoricu trešnjevačkih mladića koje sumnjiči za tridesetak provala,uglavnom u poduzeća i trgovine.
ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka policija prijavila je devetoricu trešnjevačkih mladića koje sumnjiči za tridesetak provala, uglavnom u poduzeća i trgovine.

Provaljujući u automobile, poduzeća, trgovine, kioske, ugostiteljske objekte i vrtiće mladići, među kojima je čak sedam maloljetnika, otuđili su plijen vrijedan više od 100 tisuća kuna, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Iako su svi zajedno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu za mladež policija ne može govoriti o kriminalnoj grupi, jer su provale uglavnom obavljali pojedinačno ili u skupinama od po dvoje ili troje.

Mladići su inače prijatelji sa zagrebačke Trešnjevke, a od devetorice prijavljenih četvorica ih ima 17, a trojica 16 godina. Ostala dvojica su punoljetna, jedan ima 18, a drugi 26 godina.

Nakon kriminalističke obrade policija je od Županijskog suda zatražila nalog i pretražila prostorije koje koriste osumnjičeni. U njima je pronađen alat, mobiteli, alkoholna i bezalkoholna pića i slične stvari za koje policija sumnja da potječu iz provala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙