FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovarsko državno odvjetništvo: svi spisi na broju

VUKOVAR,11. ožujka(Hina) - Nakon prošlotjedne provale u Županijsko iOpćinsko državno odvjetništvo u Vukovaru završetkom revizije spisautvrđeno je da ne nedostaje niti jedan od spisa iz odvjetništva,potvrdio je za Hinu županijski državni odvjetnik Vukovarsko-srijemskežupanije Božidar Piljić.
VUKOVAR,11. ožujka(Hina) - Nakon prošlotjedne provale u Županijsko i Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru završetkom revizije spisa utvrđeno je da ne nedostaje niti jedan od spisa iz odvjetništva, potvrdio je za Hinu županijski državni odvjetnik Vukovarsko-srijemske županije Božidar Piljić.

"Svi su nam spisi na broju", rekao je Piljić dodajući kako i dalje ne raspolaže saznanjima tko bi i zašto provalio u odvjetništvo.

Također je dodao kako su nakon provale pojačane interne mjere zaštite zgrade odvjetništva kako bi se ubuduće spriječile moguće provale.

U zgradu Županijskog i Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru provaljeno je u noći s nedjelje na ponedjeljak te su razbacani spisi, a provaljeno je i u arhiv odvjetništva koji je također ostavljen u neredu.

Iako se u odvjetništvu nalazilo vrijedna tehnička oprema, tijekom provale ništa nije otuđeno.

Glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Miroslav Janić potvrdio je kako policija i dalje radi na slučaju provale u državno odvjetništvo u Vukovaru te se nastavlja kriminalistička istraga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙