FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugostitelj prijetio sutkinji zbog 5000 kuna kazne

ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Policija je uhitila i istražnom sucuprivela 46-godišnjeg ugostitelja koji je prekršajnoj sutkinjizaprijetio smrću nakon što mu je uručila kaznu od pet tisuća kuna,doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 7. travnja 2005. (Hina) - Policija je uhitila i istražnom sucu privela 46-godišnjeg ugostitelja koji je prekršajnoj sutkinji zaprijetio smrću nakon što mu je uručila kaznu od pet tisuća kuna, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Prijetnje smrću prekršajna je sutkinja prijavila jučer oko podneva, rekavši kako joj je oko 11 sati muškarac u sudnici zaprijetio da će ju ubiti nakon što mu je uručila uplatnicu za kaznu od pet tisuća kuna zbog sanitarnog prekršaja.

Muškarac, inače vlasnik kafića, je nakon prijetnje nesmetano otišao iz sudnice i zgrade suda na zagrebačkom Kennedyjevom trgu, a policija ga je nešto kasnije pronašla i uhitila. Kod njega je pronađen i pištolj koji je ilegalno posjedovao, izvijestila je glasnogovornica policije Gordana Vulama.

Osumnjičeni je nakon kriminalističke obrade priveden istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

Za kazneno djelo prijetnje zakon predviđa kaznu od stopedeset dnevnih dohodaka ili šest mjeseci zatvora. Ukoliko je izrečena prema službenoj ili odgovornoj osobi u svezi s njenim radom ili položajem zakon predviđa kaznu zatvora od tri mjeseca do tri godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙