FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica žali zbog samoubojstva branitelja

GLINA, 6. travnja 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosordanas je izrazila sućut obitelji 38-godišnjeg razvojačenog braniteljaFrane Smolića iz Sukošana koji se preksinoć polio benzinom i zapalio.
GLINA, 6. travnja 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor danas je izrazila sućut obitelji 38-godišnjeg razvojačenog branitelja Frane Smolića iz Sukošana koji se preksinoć polio benzinom i zapalio.

Na obilježavanju 15. obljetnice osnutka glinskog HDZ-a održanu prijepodne u Gornjoj Bučici kod Gline Kosor je istaknula da "iskreno suosjeća s obitelji pokojnog branitelja Smolića".

"Naše Ministarstvo čini sve što je moguće kako bi se riješio status branitelja oboljelih od PTSP-a", rekla je. Navela je da je "novim Zakonom o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, koji je na snazi od početka godine, produžen rok za priznavanje PTSP-a te da je smanjen broj braniteljskih samoubojstava u prošloj i prva tri mjeseca ove godine".

Ministrica Kosor "pozvala je lokalne vlasti i udruge iz Domovinskog rata da pomažu braniteljima oboljelima ili liječenima od PTSP-a u rješavanju njihova statusa, životnih teškoća i potreba".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙