FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: samoubojstvo injekcijom

ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Policija je u subotu na Sljemenu,900 metara od Doma grafičara, pronašla tijelo 38-godišnjeg muškarcakoji je počinio samoubojstvo ubrizgavši si injekcijom koktelmedikamenata čije su ampule pronađene uz tijelo, izvijestila je danasPolicijska uprava zagrebačka (PUZ).
ZAGREB, 28. ožujka 2005. (Hina) - Policija je u subotu na Sljemenu, 900 metara od Doma grafičara, pronašla tijelo 38-godišnjeg muškarca koji je počinio samoubojstvo ubrizgavši si injekcijom koktel medikamenata čije su ampule pronađene uz tijelo, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

Samoubojstvo je počinio zbog bračnih razmirica nakon kojih se autom odvezao na Sljeme i oduzeo si život, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare zagrebačke policije.

Potraga za, u kojoj su sudjelovale i susjedne policijske uprave, trajala je od četvrtka kada je supruga prijavila njegov nestanak.

Inače, počinitelj je po struci bio anesteziolog zaposlen u jednoj zagrebačkoj bolnici. Još nije poznato kojim je medikamentima počinio samoubojstvo, što će biti utvrđeno u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku kuda je tijelo prevezeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙