FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Noćnjak 2005" na Pelješcu od 8. do 10. travnja

ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Sedmu međunarodnu manifestacijamaslinara i uljara Mediterana "Noćnjak 2005", koja će se održati od 8.do 10. travnja u Orebiću na Pelješcu, po najavama bi trebao otvoritiministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva PetarČobanković.
ZAGREB, 5. travnja 2005. (Hina) - Sedmu međunarodnu manifestacija maslinara i uljara Mediterana "Noćnjak 2005", koja će se održati od 8. do 10. travnja u Orebiću na Pelješcu, po najavama bi trebao otvoriti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković.

U sklopu manifestacije bit će održan okrugli stol o stanju i budućnosti hrvatskog maslinarstva i uljarstva, stručni skup o maslinarstvu i uljarstvu te okrugli stol o zadrugarstvu.

Također će biti održana izložba i degustacija maslina, ulja i sireva u maslinovom ulju, a bit će dodijeljena odličja i priznanja najboljim maslinarima.

"Noćnjak 2005" se održava u organizaciji Zadružnog saveza Dalmacije i pod pokroviteljstvom Ministarstva i Dubrovačko - neretvanske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙