FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski predstavnik na konvenciji o namještaju u Italiji

ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Pomoćnik ministra poljoprivrede,šumarstva i vodnog gospodarstva Ivica Grbac sudjelovat će nakonvenciji o namještaju koja će se sutra održati u talijanskoj regijiManzano, objavili su iz Ministarstva.
ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Ivica Grbac sudjelovat će na konvenciji o namještaju koja će se sutra održati u talijanskoj regiji Manzano, objavili su iz Ministarstva.

Grbac će talijanske stručnjake upoznati s najnovijim kretanjima u hrvatskoj drvnoj industriji te sa stanjem i koracima za unapređenje njezine konkurentnosti.

Hrvatska u procesu pridruživanja EU kao jedan od značajnih preduvjeta za razvoj drvnog sektora navodi uspostavu suvremenog sustava kontrole kvalitete, ističu u Ministarstvu poljoprivrede.

Dizajn i kvaliteta proizvoda najvažniji su faktori koji hrvatskoj drvnoj industriji mogu otvoriti vrata europskog tržišta, a u Ministarstvu su mišljenja kako domaća drvna industrija ima veliki razvojni potencijal na oba ta područja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙