FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Piplović (DC): nisam izbjegavao sudsku odluku

ZAGREB,5. travnja(Hina) - DC-ov saborski zastupnik Frano Piplovićponovio je danas da nije izbjegavao sudsku odluku, ustvrdivši da kaodirektor Radija Brod nije na posao mogao vratio otpuštenog radnika,kako je to naložio sud, zbog financijskih teškoća na radiju, a ne zatošto to nije htio.
ZAGREB,5. travnja(Hina) - DC-ov saborski zastupnik Frano Piplović ponovio je danas da nije izbjegavao sudsku odluku, ustvrdivši da kao direktor Radija Brod nije na posao mogao vratio otpuštenog radnika, kako je to naložio sud, zbog financijskih teškoća na radiju, a ne zato što to nije htio.

"Nije mi ni na kraj pameti izbjegavati sudske odluke", izjavio je Piplović na konferenciji za novinare u Saboru, reagirajući, kako kaže, na učestale napise u medijima u kojima ga se optužuje za nepoštivanje sudske presude po kojoj je otpuštenog radnika morao vratiti na posao.

DC-ovac, kojemu je zbog sudskog postupka koji se protiv njega pokreće zbog otpuštanja radnika Sabor skinuo zastupnički imunitet, tvrdi da u ovom trenutku nije moguće provesti sudsku odluku jer je Radio Brod u problemima oko naplate potraživanja.

Piplović ističe da je dio potraživanja, koje je sud dosudio na ime neisplaćenih plaća, već naplaćen putem ovrhe, ustvrdivši da će biti isplaćen i ostatak potraživanja zajedno sa sudskim troškovima i kamatama.

Napadi na njega, uvjeren je, imaju političku pozadinu o kojoj, kaže, ne želi govoriti.

Piplović se osvrnuo i na, kako ga naziva, napad SDP-ovca Nenada Stazića koji ga je u prošlotjednoj raspravi o HSP-ovu prijedlogu da se jače zaštiti radnika koji prijavi korupciju poslodavca prozvao za nezakonito otpuštanje radnika.

Piplović je tada SDP-ovog zastupnika nazvao "komunističkim trabantom", zbog čega mu je, kaže, danas žao.

"Žao mi je što sam podlegao emocijama i reagirao onako emotivno kako sam reagirao. U svojim daljnjim raspravama sigurno ćemo Nenad Stazić i ja još ukrštati mišljenja, ali to vjerujem neće biti na onakvoj razini kakva je bila prošli put", rekao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙