FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog Papina pogreba Charlesovo vjenčanje odgođeno za subotu

LONDON , 4. travnja 2005. (Hina/AFP) - Vjenčanje britanskog princaCharlesa i Camille Parker Bowles, prvobitno predviđeno za petak,odgođeno je za subotuu u znak poštovanja prema papi Ivanu Pavlu II.,čijem će pokopu u petak nazočiti 56-godišnji britanskiprijestolonasljednik koji će predstavljati kraljicu Elizabetu II.
LONDON , 4. travnja 2005. (Hina/AFP) - Vjenčanje britanskog princa Charlesa i Camille Parker Bowles, prvobitno predviđeno za petak, odgođeno je za subotuu u znak poštovanja prema papi Ivanu Pavlu II., čijem će pokopu u petak nazočiti 56-godišnji britanski prijestolonasljednik koji će predstavljati kraljicu Elizabetu II.

Princ Charles vjenčat će se u subotu u Windsoru. "Njegovo veličanstvo otputovat će na pogreb pape Ivana Pavla II. u Rim. U znak poštovanja prema Svetom Ocu njegovo veličanstvo i gospođa Parker Bowles odlučili su odgoditi vjenčanje za subotu", rekao je prinčev glasnogovornik.

Na pogreb Papi također će otputovati britanski premijer Tony Blair i crkveni poglavar Anglikanske crkve, Canterburyjski nadbiskup Rowan Williams.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙