FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blagoslov braka Charlesa i Camille televizija će izravno prenositi

LONDON, 18. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Blagoslov braka princa Charlesai Camille Parker Bowles 8. travnja u kapeli sv. Jurja u dvorcu Windsor(zapadno od Londona) televizija će izravno prenositi, priopćila je upetak Clarence House, službena predstavnica waleškog princa.
LONDON, 18. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Blagoslov braka princa Charlesa i Camille Parker Bowles 8. travnja u kapeli sv. Jurja u dvorcu Windsor (zapadno od Londona) televizija će izravno prenositi, priopćila je u petak Clarence House, službena predstavnica waleškog princa.

Svečanost sklapanja građanskog braka u windsorskoj gradskoj vijećnici kojoj će nazočiti tek tridesetak uzvanika, bit će privatne naravi.

No obred posvete mladenaca koji će predvoditi nadbiskup Canterburyja Rowan Williams, poglavar Anglikanske crkve, prenosit će BBC, dodaje Clarence House.

Nakon crkvenog obreda kraljica Elizabeta II. organizira prijam u windsorskom dvorcu, dvadesetak kilometara zapadno od Londona.

Na obredu u crkvi, koji nije sakrament, sudjelovat će gotovo 750 uzvanika. Camilla Parker Bowles ne može se crkveno vjenčati jer je rastavljena. I princ Charles se rastao 1996., ali se nakon smrti Lady Diane 1997. smatra udovcem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙