FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Samo trideset ljudi dolazi na vjenčanje Charlesa i Camille

LONDON, 15. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Samo trideset osoba doći će 8.travnja u Windsor na građansko vjenčanje princa Charlesa i njegovedugogodišnje ljubavnice Camille Parker Bowles, objavio je jedan izvorblizak kraljevskoj obitelji.
LONDON, 15. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Samo trideset osoba doći će 8. travnja u Windsor na građansko vjenčanje princa Charlesa i njegove dugogodišnje ljubavnice Camille Parker Bowles, objavio je jedan izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Među njima bit će prinčevi William i Henry, sinovi Charlesa i njegove prve žene princeze Diane, Laura i Tom, dvoje djece Camille Parker Bowles iz njezina prvog braka s Andrewom Parkerom Bowlesom, objavio je taj izvor.

Pristup novinarima u vijećnicu u Windsoru neće biti dopušten, objavljeno je iz Clarence Housea, rezidencije princa Charlesa u Londonu.

Kraljica Elizabeta već je 22. veljače objavila da neće doći na građansko sklapanje braka, ali doći će u kapelicu u dvorcu Windsoru gdje će brak dobiti crkveni blagoslov. Kasnije će biti održan prijem na koji je pozvano sedamsto ljudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙