FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Princ Charles će možda zbog Papinog pogreba odgoditi vjenčanje

LONDON, 4. travnja 2005. (Hina/AFP) - Princ Charles prekinuo je svogodmor u Švicarskoj i u ponedjeljak se vratio u London kako bi nazočiovjerskoj službi u čast pape Ivana Pavla II, a Papin pogreb, predviđenza petak, mogao bi zakomplicirati Charlesovo vjenčanje koje se trebaloodržati istoga dana.
LONDON, 4. travnja 2005. (Hina/AFP) - Princ Charles prekinuo je svog odmor u Švicarskoj i u ponedjeljak se vratio u London kako bi nazočio vjerskoj službi u čast pape Ivana Pavla II, a Papin pogreb, predviđen za petak, mogao bi zakomplicirati Charlesovo vjenčanje koje se trebalo održati istoga dana.

Vjerska služba za papu Ivana Pavla II održat će se u ponedjeljak popodne u Westminsterskoj katedrali, a nazočit će joj brojni britanski političari, među kojima i premijer Tony Blair.

Princ Charles prekinuo je odmor u Švicarskoj, gdje je bio na skijanju sa svojim sinovima Williamom i Harryjem.

Princ Charles trebao bi se u petak vjenčati s Camillom Parker-Bowles, a njegov ured u ponedjeljak nije isključio mogućnost promjene dana vjenčanja.

Neki od pozvanih gostiju, poput na primjer britanskog premijera, morali bi izabrati između pogreba i vjenčanja, a postoji mogućnost i da princ Charles predstavlja britansku kraljevsku kuću na sprovodu Ivana Pavla II.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙