FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gubitak ZP Klara u prošloj godini 9,24 milijuna kuna

ZAGREB, 4. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačke pekarne Klara u prošloj sugodini ostvarile neto gubitak od 9,24 milijuna kuna, što je za 10,8posto manji gubitak nego u godini ranije, stoji u financijskomizvješću tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 4. travnja 2005. (Hina) - Zagrebačke pekarne Klara u prošloj su godini ostvarile neto gubitak od 9,24 milijuna kuna, što je za 10,8 posto manji gubitak nego u godini ranije, stoji u financijskom izvješću tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.

Ukupni su prihodi u prošloj godini iznosili 311,95 milijuna kuna i bili su za 2,8 posto viši nego u godini ranije, a ukupni su rashodi povećani za 3,2 posto, na 324,91 milijun kuna.

Zagrebačke pekarne Klada prošle su godine ostvarile prihode od prodaje u zemlji u visini 303,2 milijuna kuna, što je porast od 2,3 posto u odnosu na 2003. godinu, a prihodi od prodaje u inozemstvu porasli su za 13,2 posto, na 360 tisuća kuna.

Poslovanje tvrtke, kako se navodi u pojašnjenju poslovnih rezultata, opterećeno je vrlo velikim iznosima rabata (pekarska djelatnost), dok trgovačka djelatnost posluje uz niske marže, koje nisu dostatne za pokriće svih troškova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙