FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NO ZABA-e: UniCredit zadržava dobit Zagrebačke banke u Hrvatskoj

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka banka d.d. u 2004. godiniostvarila je dobit poslije oporezivanja u iznosu većem od 1,075milijardi kuna, koja će se rasporediti u njene rezerve čime će seosigurati daljnje jačanje kapitalne i tržišne pozicije Zagrebačkebanke i njene Grupe u Hrvatskoj i širenje poslovanja u regiji.
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka banka d.d. u 2004. godini ostvarila je dobit poslije oporezivanja u iznosu većem od 1,075 milijardi kuna, koja će se rasporediti u njene rezerve čime će se osigurati daljnje jačanje kapitalne i tržišne pozicije Zagrebačke banke i njene Grupe u Hrvatskoj i širenje poslovanja u regiji.

Nadzorni odbor Zagrebačke banke na jučerašnjoj je sjednici dao suglasnost na godišnje financijsko izvješće Zagrebačke banke d.d. koje će biti prezentirano Glavnoj skupštini te banke, sazvanoj za 22. travnja, priopćeno je danas iz ZABA-e.

Nadzorni odbor prihvatio je prijedlog Uprave Zagrebačke banke o upotrebi dobiti ostvarene u 2004. godini, kojime se dobit ostvarena u prošloj godini neće isplaćivati dioničarima, već će se rasporediti u rezerve Banke. Iznimno, na teret sredstava kumulirane zadržane dobiti Zagrebačke banke iz ranijih godina, ostvarene do 31. prosinca 2000. godine, Glavnoj skupštini se predlaže odluka o isplata dividende jedino i isključivo imateljima povlaštenih dionica bez prava glasa, izdanih II. emisijom serije C i to u visini od 26 kuna po dionici.

Izvanredan poslovni i financijski rezultat i raspored dobiti Banke u njene rezerve osigurat će daljnje kapitalno jačanje Zagrebačke banke i rast vrijednosti njezine imovine, jačanje tržišne pozicije Zagrebačke banke i njene Grupe u Hrvatskoj i širenje poslovanja u regiji, ističu iz ZABA-e.

(Hina) xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙