FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Terzić: Papina smrt veliki gubitak

SARAJEVO, 3. travnja 2005. (Hina) - Papina smrt je gubitak za svekoji cijene mir, razumijevanje i toleranciju među ljudima bez obzirana njihovu vjeru, rasu ili naciju, ističe se u brzojavu sućuti koji jeu povodu smrti Pape Ivana Pavla II. uputio predsjedajući Vijećaministara Bosne i Hercegovine (BiH) Adnan Terzić državnom tajnikuSvete Stolice kardinalu Angelu Sodanu, javili su sarajevski mediji.
SARAJEVO, 3. travnja 2005. (Hina) - Papina smrt je gubitak za sve koji cijene mir, razumijevanje i toleranciju među ljudima bez obzira na njihovu vjeru, rasu ili naciju, ističe se u brzojavu sućuti koji je u povodu smrti Pape Ivana Pavla II. uputio predsjedajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine (BiH) Adnan Terzić državnom tajniku Svete Stolice kardinalu Angelu Sodanu, javili su sarajevski mediji.

"Papa je bio i veliki državnik i ostat će upamćen kao zaštitnik pravde i mira. Odlaskom pape Ivana Pavla II. odlazi i veliki prijatelj Bosne i Hercegovine i njezinih naroda", kaže se u Terzićevom brzojavu.

Izraze sućuti Terzić je uputio i kardinalu Vinku Puljiću, nadbiskupu vrhbosanskom, i apostolskom nunciju u Bosni i Hercegovini nadbiskupu Santosu Abrilu y Castellu.

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine će dan pokopa Ivana Pavla II. proglasiti danom žalosti u Bosni i Hercegovini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙