FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodik: Vojna imovina treba biti u vlasništvu RS

BANJA LUKA, 17. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Saveza neovisnihsocijaldemokrata (SNSD) i vođa oporbe u parlamentu Republike Srpske(RS) Milorad Dodik izjavio je u četvrtak u Banjoj Luci da će reformaobrambenih snaga u Bosni i Hercegovini biti opravdana samo ukoliko ćeto osigurati znatne materijalne uštede.
BANJA LUKA, 17. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Saveza neovisnih socijaldemokrata (SNSD) i vođa oporbe u parlamentu Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je u četvrtak u Banjoj Luci da će reforma obrambenih snaga u Bosni i Hercegovini biti opravdana samo ukoliko će to osigurati znatne materijalne uštede.

Dodik je, nakon razgovara s izaslanstvom Europske unije, naglasio da imovina Vojske Republike Srpske "ne može biti prenesena na obrambene snage Bosne i Hercegovine", već treba ostati u vlasništvu RS i eventualno se može iznajmiti oružanim snagama BiH.

Predsjednik SNSD Milorad Dodik novinare je podsjetio na to da se njegova stranka uporno zauzima za demilitarizaciju Bosne i Hercegovine i da kao prijelazno rješenje predlaže profesionalizaciju oružanih snaga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙