FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Sve nedjeljne mise posvećene Papi

MOSTAR, 3. travnja 2005. (Hina) - Sve nedjeljne mise u crkvama uHercegovini bile su posvećene pokojnom Papi Ivanu Pavlu II. Nedugonakon objave Papine smrti zazvonila su zvona na mostarskim crkvama avjernici su se spontano počeli okupljati radi molitve se za pokoj dušepoglavara Katoličke crkve. Na Biskupskom ordinarijatu u Mostaruistaknuta je zastava Vatikana na pola koplja.
MOSTAR, 3. travnja 2005. (Hina) - Sve nedjeljne mise u crkvama u Hercegovini bile su posvećene pokojnom Papi Ivanu Pavlu II. Nedugo nakon objave Papine smrti zazvonila su zvona na mostarskim crkvama a vjernici su se spontano počeli okupljati radi molitve se za pokoj duše poglavara Katoličke crkve. Na Biskupskom ordinarijatu u Mostaru istaknuta je zastava Vatikana na pola koplja.

U crkvama su izložene Papine slike ispred kojih vjernici pale svijeće. Brojni su komentari da su Hrvati katolici izgubili velikog prijatelja.

Biskup mostarsko-duvanjski msgr. Ratko Perić je na svetoj misi u mostarskom naselju Jasenici govorio o veličini pokojnog Pape.

Na dan pokopa Svetoga Oca u Bosni i Hercegovini bit će proglašen dan žalosti, najavio je državni premijer Adnan Terzić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙