FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kardinal Bozanić u Sesvetama/hrvatski mediji o Papinu zdravlju

ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački nadbiskup kardinal JosipBozanić, koji se kasno sinoć vratio s duhovno-studijskog putovanja izPoljske, danas prije podne u sesvetskoj crkvi Svih Svetih predvodit ćemisu i udijeliti sakrament potvrde, rečeno je u Uredu zagrebačkoganadbiskupa za odnose s javnošću.
ZAGREB, 2. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, koji se kasno sinoć vratio s duhovno-studijskog putovanja iz Poljske, danas prije podne u sesvetskoj crkvi Svih Svetih predvodit će misu i udijeliti sakrament potvrde, rečeno je u Uredu zagrebačkoga nadbiskupa za odnose s javnošću.

Sve hrvatske dnevne novine jutros na naslovnicama i prvim stranicama donose slike pape Ivana Pavla II. te pišu o njegovom dramatično pogoršanom zdravstvenom stanju.

Nedjeljnji Vjesnik i Glas Slavonije na naslovnicama pišu "Papa spokojno odlazi", Slobodna Dalmacija uz sliku Pape donosi naslov "Sveti Otac polako odlazi", Novi list na naslovnici ističe "Svijet moli za Papu", Večernji list uz naslov "Odlazak Pape", dodaje kako milijuni vjernika mole diljem svijeta te tisuće ispred Bazilike svetog Petra, a Jutarnji list "Papa se spremio za smrt".

Na sinoćnjim večernjim misama diljem Hrvatske molilo se za poglavara Katoličke crkve, papu Ivana Pavla II., kojeg vjernici nose u srcu kao hodočasnika mira i papu koji je najviše pomogao Hrvatskoj u njezinim presudnim trenutcima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙