FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zasađeno 180 sadnica u sklopu akcije "Karlovčani za grad parkova"

KARLOVAC, 1. travnja 2005. (Hina) - U organizaciji PCAP-a InternationalKarlovac (Međunarodne mreže ekoloških organizacija usmjerenih nazaštitu ugroženih životinjskih i biljnih vrsta i održivi razvoj) danasje u karlovačkim četvrtima Grabrik i Novi Centar zasađeno 180 sadnicabreze, lipe, javora, piramidalnog graba, likudambara i sorbusa.
KARLOVAC, 1. travnja 2005. (Hina) - U organizaciji PCAP-a International Karlovac (Međunarodne mreže ekoloških organizacija usmjerenih na zaštitu ugroženih životinjskih i biljnih vrsta i održivi razvoj) danas je u karlovačkim četvrtima Grabrik i Novi Centar zasađeno 180 sadnica breze, lipe, javora, piramidalnog graba, likudambara i sorbusa.

Vrijednost je sadnica oko 80.000 kuna, a financirane su novcem Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, dok je gradsko poduzeće "Zelenilo" doniralo rad i potporne kolce, rekao je u Grabriku tijekom akcije "Karlovčani za grad parkova" Milan Medić, predsjednik PCAP-a International Karlovac.

To je treća ovakva akcija, a u prethodne dvije zasađeno je 200 sadnica drveća i grmova u novim dijelovima Karlovca. Milan Medić rekao je kako su se zasađene sadnice dobro primile te da su brigu o održavanju i zalijevanju za vrijeme ljetnih suša na sebe preuzeli stanovnici i vijeća gradskih četvrti.

"Drveće je duša našeg planeta i što god učinimo prirodi, to nam se i vraća", rekao je Medić u ime PCAP-a International, međunarodne mreže ekoloških organizacija usmjerenih na zaštitu ugroženih životinjskih i biljnih vrsta i održivi razvoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙