FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat Porezne uprave priprema industrijske akcije

ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Sindikat Porezne uprave Hrvatskepriopćio je danas da se zbog lošeg materijalnog položaja službenika inamještenika Porezne uprave priprema za provedbu industrijskih akcija,uključujući i štrajk.
ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Sindikat Porezne uprave Hrvatske priopćio je danas da se zbog lošeg materijalnog položaja službenika i namještenika Porezne uprave priprema za provedbu industrijskih akcija, uključujući i štrajk.

Sindikat će od 14. do 18. ožujka među članstvom provesti anketu o tome podržava li prijedlog Vlade o zamrzavanju plaća službenika i namještenika u sklopu nacionalne politike plaća u sljedećih pet godina i hoće li sudjelovati u industrijskim akcijama, uključujući i štrajk ako ih sindikat na to pozove.

Kao glavne razloge za takvu odluku sindikat navodi da Vlada nije poduzela ništa da bi se popravio status i uvijeti rada službenika i namještenika Porezne uprave, koji su srozani 2001., kada su plaće smanjenje i do 30 posto, te ukinute stimulacije i dodatak na uvjete rada koji je kasnije vraćen, ali u smanjenom postotku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙