FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: stanje u prometu

ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Zbog javnog okupljanja na križanjudržavne ceste Daruvar-Pakrac i županijske ceste u Dežanovcu, promet jepreusmjeren na pravac Garešnica-Tomašica-Sokolovac-Kreštelovac,izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Zbog javnog okupljanja na križanju državne ceste Daruvar-Pakrac i županijske ceste u Dežanovcu, promet je preusmjeren na pravac Garešnica-Tomašica-Sokolovac-Kreštelovac, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog javnog okupljanja zatvorena je i državna cesta u mjestu Končanica, također u Bjelovarsko bilogorskoj županiji. Obilazan pravac je: Daruvar-Grubišno Polje-Veliki Zdenci i obratno.

Također, ali zbog izlijetanja vozila, zatvorena je županijska cesta u mjestu Tugare na relaciji Split-Omiš, te Jadranska magistrala od Strožanca prema Omišu, tako da je promet prema Omišu do daljnjega otežan.

Na većini cesta u Hrvatskoj promet je srednje gustoće i vozi se bez većih zastoja po suhim kolnicima. Na cestama, gdje su u tijeku radovi, savjetuje se oprez u vožnji.

Bočni udari vjetra usporavaju promet na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, kao i na dionici autoceste A1 Split-Zagreb, od južnog portala tunela Sv. Rok do mosta Maslenica.

Zatvoren je preticajni trak sjevernog kolnika autoceste A3 Lipovac-Bregana kod 90.km, tako da se vozi uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Granični prijelaz Gabela Polje 1, zbog radova je zatvoren pa se promet preusmjerava na Gabela Polje 2 i Doljane. Povremeno je pojačan izlaz teretnih vozila na GP Bajakovo, a ulaz na Macelju. Ulaz osobnih vozila povremeno je pojačan je na prijelazima u Posavini. Ostalim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙