FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: stanje u prometu

ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Promet je srednje do jake gustoće navećini cesta, a mjestimično mokrih kolnika su ceste u gotovo cijelojdržavi, izvijestio je Hrvatski autoklub u 16 sati.
ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Promet je srednje do jake gustoće na većini cesta, a mjestimično mokrih kolnika su ceste u gotovo cijeloj državi, izvijestio je Hrvatski autoklub u 16 sati.

Na dionicama autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, magla mjestimično smanjuje vidljivost na 50-100 m isto kao i na cestama u Istri. Mogući su odroni zemlje i kamenja na državnim cestama, D1 Knin-Gračac, D27 Gračac-Obrovac, kao i na cestama u gorju, gdje se savjetuje oprez pri vožnji. Povremeni kraći zastoji mogući su na dionicama prometnica, na kojima su u tijeku radovi.

Danas od 15 do 23 sata na važnijim državnim cestama zabranjena je vožnja za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 t,a ta će zabrana vrijediti i u ponedjeljak, 28. ožujka, od 14 do 23 sata.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlaz teretnih i osobnih vozila, te ulaz teretnih na Macelju. Ulaz osobnih vozila je pojačan na Macelju i na Bregani, a povremeno je pojačan promet na graničnim prijelazima u Istri i Posavini.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Prometna prognoza za 26. ožujka: na važnijim cestama se očekuje pojačan promet, uglavnom u jutarnjim satima. Kraći su zastoji mogući na mjestima gdje su u tijeku radovi. Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorskim cestama, te usjecima Jadranske i Ličke magistrale. Povremeno je moguć pojačan promet teretnih motornih vozila na graničnim prijelazima Bajakovo i Macelj, te ulaz osobnih vozila na GP Bregana i Macelj, i izlaz na graničnim prijelazima s BIH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙