FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Jadranska magistrala otvorena za sav promet

ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Dionica Jadranske magistrale NoviVinodolski-Senj ponovno je otvorena za sav promet dok je Paški most idalje zatvoren zbog jakog vjetra za 1. skupinu vozila tj. autobuse nakat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle, izvijestio je večeras HAK.
ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Dionica Jadranske magistrale Novi Vinodolski-Senj ponovno je otvorena za sav promet dok je Paški most i dalje zatvoren zbog jakog vjetra za 1. skupinu vozila tj. autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle, izvijestio je večeras HAK.

Mjestimice mokrih su kolnika ceste u gorju dok su ostale prometnice uglavnom suhe i vozi se uz dobru vidljivost.

Autocestom A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, vozi se usporeno zbog jakog vjetra kao i autocestom A1 Zagreb-Split, Vrpolje-Dugopolje te od vijadukta Božići prema južnom dijelu tunela Sv. Rok zbog čega je i brzina vožnje ograničena na 40 km/h. Na dionici Otočac - Perušić u tunelu Plasina, zbog radova promet ide usporeno samo preticajnim trakom.

Na D1 Klapavica-Gračac i Gračac-Prevjes, D218 Brotnja Srb-Sučević i D506 Bruvno-Mazin vjetar stvara snježnu vijavicu te mjestimice smanjuje vidljivost, stoga se vozači mole za povećan oprez.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom i dalje je na snazi zabrana vožnje državnim cestama: D42 Saborsko-Selište i D25 Gospić-Karlobag.

Planirani radovi razminiranja i tehničkog izvida na autocesti A3 od Novske do Nove Gradiške, neće započeti 14. ožujka, već se početak istih odgađa nakon uskrsnih blagdana na dan 30. ožujka.2005.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na dionice državnih cesta D1 Knin-Gračac i D27 Gračac-Obrovac gdje savjetujemo oprezniju vožnju.

Večeras oko 21h kreće prijevoz izvanrednog tereta na relaciji: ŽC2026 Donji Kraljevec-čvor Čakovec - autocesta A4 Varaždin- D2 Petrijanec do GP Dubrava Križovljanska.

Na autocesti A7, dionici Jušići-Jurdani, zbog radova, brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

Do 2. travnja, svake noći u vremenu od 22 do 6 h, u tunelu Učka će se postavljati svjetlosna signalizacija. Za to će vrijeme promet kroz tunel, u dužini od 500 m, biti reguliran semaforima.

Do 11. ožujka vršit će se prijevoz tereta velikih dimenzija na relaciji Slavonski Brod "Đuro Đaković"-A3-Ivanić Grad-Zagreb-radilište mosta Zaprešić.

Na dionici D1, GP Macelj-Krapina-Zagreb, izvode se radovi na izgradnji buduće autoceste Krapina-Macelj. Promet će se, mjestimično i povremeno, preusmjeravati ili zaustavljati na nekoliko minuta, pa molimo vozače za strpljenje i oprez.

Na GP-ima Bajakovo i Bregana povremeno je pojačan izlaz teretnih motornih vozila. Svim ostalim prijelazima, prometuje se nesmetano.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila i teretna do 3,5 t. Ostali trajekti plove redovno po redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙