FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet na zagrebačkoj obilaznici bez problema

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Promet na zagrebačkoj obilaznici usmjeru od Buzina prema Lučkom, koji se zbog prometne nesreće odvijaootežano, teče bez ograničenja, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Promet na zagrebačkoj obilaznici u smjeru od Buzina prema Lučkom, koji se zbog prometne nesreće odvijao otežano, teče bez ograničenja, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Promet je na na većini cesta srednje gustoće.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 t, na važnijim državnim cestama, bit će na snazi sutra, od 15 do 23 sata. Zabrana će vrijediti i u ponedjeljak, 28. ožujka, od 14 do 23 sata.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na GP Bajakovo, te ulaz i izlaz na Macelju. Ulaz osobnih vozila je pojačan iz pravca Slovenije, te u Istri i Posavini. Ostalim prijelazima prometuje se bez dužih čekanja.

Trajekti plove redovito.

Prometna prognoza za 25. ožujka: u poslijepodnevnim satima očekuje se pojačan promet na svim važnijim cestama u zemlji. Zastoji su mogući na izlazu iz većih gradova te na graničnim prijelazima sa Slovenijom . Kraći zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi, a gužva se očekuje poslije 15 sati na obilaznici Zagreba kod čvora Lučko.

Pojačan promet očekuje se i na graničnim prijelazima Bregana, Macelj te graničnim prijelazima u Posavini za osobna vozila, kao i na izlazu na GP Bajakovu . Trajektni promet će teči bez poteškoća po redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙