FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: u Dežanovcu promet preusmjeren

ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Od 19,55 sati ponovno je zbog javnogokupljanja na križanju državne ceste Daruvar-Pakrac i županijske cesteu Dežanovcu, promet preusmjeren na pravacGarešnica-Tomašica-Sokolovac-Kreštelovac, izvijestio je Hrvatskiautoklub u 22 sata.
ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Od 19,55 sati ponovno je zbog javnog okupljanja na križanju državne ceste Daruvar-Pakrac i županijske ceste u Dežanovcu, promet preusmjeren na pravac Garešnica-Tomašica-Sokolovac-Kreštelovac, izvijestio je Hrvatski autoklub u 22 sata.

Na većini cesta promet je srednje gustoće i prometuje se bez većih zastoja.

Bočni udari vjetra usporavaju promet, mjestimično, na dionici autoceste Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. Mjestimice jak bočni vjetar, na mahove olujni, usporava promet dionicama autoceste Split-Zagreb, od južnog portala tunela Sv. Rok do (vijadukt Božići, te na vijaduktu Rovanjska), mosta Maslenica.

Do 5 sati ujutro, zbog radova u tunelu Vršek, autoceste Rijeka-Zagreb, prometovati će se naizmjenično jednim kolničkim trakom.

Povremeno je pojačan izlaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Bajakovo. Ostalim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙