FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Snijeg otežava promet u većem dijelu Hrvatske

ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - U većem dijelu Hrvatske vozi seusporeno i otežano zbog napadaloga snijega, na dionici autoceste A3Bregana-Lipovac, od Novske do Županje snijeg još pada, a u Gorskomkotaru mjestimice pada susnježica, izvijestio je večeras u 18,30 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - U većem dijelu Hrvatske vozi se usporeno i otežano zbog napadaloga snijega, na dionici autoceste A3 Bregana-Lipovac, od Novske do Županje snijeg još pada, a u Gorskom kotaru mjestimice pada susnježica, izvijestio je večeras u 18,30 sati Hrvatski auto-klub.

U Dalmaciji ceste su mokre i skliske, posebno na dionici Jadranske magistrale kod Dubrovnika od Vidikovca do Župe Dubrovačke i mjesta Zaton Doli do Lozice, gdje na cesti ima odrona kamenja.

U gorskim je predjelima i u unutrašnjosti moguć nailazak na poledicu.

Brzina prometa na autocesti Zagreb-Split, od Maruna preko Maslenice do izlaza Zadar 2, je ograničena na 40 kilometara na sat zbog magle.

Na cestama u gorju, središnjem i sjeverozapadnom dijelu Hrvatske HAK preporučuje zimsku opremu.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom vrijedi zabrana vožnje na sljedećim cestama: D3 Vrbovsko-Kupjak, D25 Gospić-Karlobag, D32 Drežnica-Jezerane, D42 Saborsko-Selište, D218 Užljebić-Doljani, D506 Dobroselo-Mazin, te na županijskoj cesti Kikovica- Gornje Jelenje.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnom prijalazu Bajakovo.

Na ostalim prijelazima vozila prolaze bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙