FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: uspostavljen promet na dionici Kupjak-Ravna Gora

ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Promet na autocesti Rijeka-Zagreb,dionica Kupjak-Ravna Gora, ponovno je puštena u promet nakonobavljenog očevida prometne nesreće, izvijestio je Hrvatski autoklub u13,20 sati.
ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - Promet na autocesti Rijeka-Zagreb, dionica Kupjak-Ravna Gora, ponovno je puštena u promet nakon obavljenog očevida prometne nesreće, izvijestio je Hrvatski autoklub u 13,20 sati.

Na većini cesta u Hrvatskoj promet je srednje do jake gustoće. Mjestimično mokrih kolnika su ceste u gotovo cijeloj državi. Na dionicama autoceste A6 Rijeka-Zagreb, čvor Čavle-Oštrovica i od vijadukta Melnik do tunela Tuhobić, magla mjestimično smanjuje vidljivost na 50-100 m isto kao i na cestama u Istri. Mogući su odroni zemlje i kamenja na državnim cestama, D1 Knin-Gračac, D27 Gračac-Obrovac, kao i na cestama u gorju, gdje se savjetuje oprez pri vožnji. Povremeni kraći zastoji mogući su na dionicama prometnica, na kojima su u tijeku radovi.

Zabrana vožnje za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 t, na važnijim državnim cestama, bit će na snazi danas, od 15 do 23 sata. Zabrana će vrijediti i u ponedjeljak, 28. ožujka, od 14 do 23 sata.

Pojačan je izlaz teretnih i osobnih vozila na GP Bajakovo gdje osobna vozila čekaju oko 20 minuta na prijelaz, te ulaz teretnih na Macleju. Ulaz osobnih vozila je pojačan na Macelju i na Bregani gdje je kolona duga oko 4 km. Povremeno je pojačan promet na prijelazima u Istri i Posavini.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙