FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rusko priznanje hotelu Sol Umag

UMAG/ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Istraturistov hotel "Sol Umag"dobio je priznanje jednog od najjačih ruskih touroperatera, moskovskog"VKO Travela", u kategoriji "najbolja kvaliteta usluga u Hrvatskoj"među 60 hrvatskih hotela na jadranskoj obali, izvijestili su danas iztoga hotela.
UMAG/ZAGREB, 1. travnja 2005. (Hina) - Istraturistov hotel "Sol Umag" dobio je priznanje jednog od najjačih ruskih touroperatera, moskovskog "VKO Travela", u kategoriji "najbolja kvaliteta usluga u Hrvatskoj" među 60 hrvatskih hotela na jadranskoj obali, izvijestili su danas iz toga hotela.

To je priznanje hotelu Sol Umag dodijeljeno u Moskvi tijekom prošlotjednog međunarodnog turističkog sajma u tome gradu, a rezultat je glasovanja klijenata toga ruskog tuoroperatera koji su lani boravili u Hrvatskoj.

"VKO Travel" jedan je od pet najjačih ruskih touroperatera, čiji su gosti, dolazeći charter letovima, prošle godine u Hrvatskoj ostvarili više od 50 tisuća noćenja, od čega gotovo 12 tisuća u Istraturistovim objektima u Umagu.

Hotel Sol Umag raspolaže sa 217 soba, sve su klimatizirane i od prije dvije godine u potpunosti renovirane, a gostima je od prošle godine na raspolaganju i moderno uređen wellness i kongresni centar.

Hotel je poznat i po personaliziranom pristupu svakom gostu, kao i po atraktivnim sportskim i animacijskim sadržajima koji upotpunjuju slobodno vrijeme gostiju.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙