FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren hotel Astoria u centru Zagreba

ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - U centru Zagreba, nakon potpunogpreuređenja, otvoren je hotel Astoria, u vlasništvu Vjekoslava Gucića,vlasnika i predsjednika Uprave trgovačkog lanca Getro.
ZAGREB, 25. ožujka 2005. (Hina) - U centru Zagreba, nakon potpunog preuređenja, otvoren je hotel Astoria, u vlasništvu Vjekoslava Gucića, vlasnika i predsjednika Uprave trgovačkog lanca Getro.

Cjelokupna investicija vrijedna je 50 milijuna kuna, hotel zapošljava 40 djelatnika, a, kako se doznaje u Hotelu, postali su dio svjetskog lanca hotela Best Western.

Hotel Astoria ima tri zvjezdice (s naglaskom na vrhunskoj usluzi), no u hotelu ističu da po svjetskim standardima odgovara kategoriji hotela s četiri zvjezdice te tako ulazi u uzak krug Best Western Premier hotela s četiri i pet zvjezdica.

Ugovor s Best Western hotelskim udruženjem potpisan je krajem prošle godine, čime je hotel Astoria postao dio lanca od 4200 hotela diljem svijeta.

Hotel Astoria ima 102 smještajne jedinice, odnosno 2 apartmana i 100 soba raspoređenih na 6 katova. U sklopu hotela nalazi se i poslovni centar s uslugama korištenja računala i pristupa Internetu. Višenamjenska kongresna dvorana s 80 mjesta nudi, kažu, sve uvjete za održavanje konferencija, seminara i poslovnih susreta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙