FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ulaganje Hotela Novi iz Novog Vinodolskog ove godine 20 milijuna eura

NOVI VINODOLSKI/ZAGREB, 15. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka Hoteli Novid.d. iz Novog Vinodolskog do kraja svibnja ove godine planira dovršitirekonstrukciju postojećih objekata i gradnju 50 novih apartmana u svomTurističkom naselju "Novi" (bivšeg naziva "Zagori"), za što će, kakose doznaje iz te tvrtke, utrošiti oko 20 milijuna eura kreditnihsredstava .
NOVI VINODOLSKI/ZAGREB, 15. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka Hoteli Novi d.d. iz Novog Vinodolskog do kraja svibnja ove godine planira dovršiti rekonstrukciju postojećih objekata i gradnju 50 novih apartmana u svom Turističkom naselju "Novi" (bivšeg naziva "Zagori"), za što će, kako se doznaje iz te tvrtke, utrošiti oko 20 milijuna eura kreditnih sredstava .

Takva investicija Hotele Novi svrstava među najveće ovogodišnje ulagače na obali, a sličan su iznos u uređenje objekata i poboljšanje ponude uložili i lanjskog proljeća.

Osim izgradnje novih apartmana, koji će po kvaliteti biti u rangu pet zvjezdica, u tom se naselju do lipnja planiraju dovršiti i radovi na rekonstrukciji tri paviljona na kategoriju od četiri zvjezdice u sklopu naselja "Novi".

Sve će to povećati ne samo ukupnu kvalitetu smještaja u tom naselju, koje se nalazi na zapadnom ulazu u Novi Vinodolski, nego i njegov ukupni smještajni kapacitet sa prijašnjih 1.400, na 1.860 kreveta.

Osim toga dosta se, dodaju, radi i na pratećim sportskim objektima, među kojima u prvi plan ističu teniske terene.

Uz dva "stara" uređuju i pet novih, kako bi što bolje ugostili svjetske seniorske tenisače koji će se od 15. do 18. lipnja ove godine prvi put okupiti u Novom Vinodolskom na otvorenom ATP seniorskom turniru.

Na tom se turniru očekuju poznati svjetski tenisači koji su prestali s aktivnim natjecanjima, ali su još uvijek nazočni u svijetu tenisa, poput McEnroea, Beckera, Ivaniševića i drugih.

Oko datuma toga turnira, dakle negdje početkom lipnja, objekti Hotela Novi (turističko naselje "Novi" i manji hotel u samom mjestu koji se također obnavlja) primit će zapravo i prve ovogodišnje goste.

(Hina) xfder/xtam

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙