FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog okupljanja preusmjeren promet

ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Zbog javnog okupljanja na križanjudržavne ceste D26 i županijske ceste ŽC3169 u Dežanovcu promet jepreusmjeren na pravac Garešnica-Tomašica-Sokolovac-Kreštelovac, javljajutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 31. ožujka 2005. (Hina) - Zbog javnog okupljanja na križanju državne ceste D26 i županijske ceste ŽC3169 u Dežanovcu promet je preusmjeren na pravac Garešnica-Tomašica-Sokolovac-Kreštelovac, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Na većini cesta promet je slabe do srednje gustoće, prometuje se bez većih zastoja, osim dijelovima na kojima su radovi gdje se vozi usporeno ili preusmjereno.

Kolnici su mjestimice mokri u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te na cestama kroz Gorski kotar.

Na dionici autoceste A6 od Kikovice do tunela Tuhobić vozi se usporeno zbog jakog vjetra, kao i dionicama autoceste A1, od južnog portala tunela Sv. Rok do vijadukta Božići te na vijaduktu Rovanjska i na mostu Maslenica.

Magla smanjuje vidljivost na dionicama autocesta: A6 od čvora Ravna Gora do tunela Čardak, A1 od čvora Ogulin do tunela Mala Kapela kao i dionicom Otočac-Gospić, te na širem području Delnica. Na dionicama pod maglom kolnici su mokri i skliski pa valja voziti pozornije.

Na graničnim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙