FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet slab, ceste mokre

ZAGREB, 27. ožujka 2005. (Hina) - Promet je slabe gustoće i tečeuglavnom bez zastoja, a ceste su mokre ili vlažne u gorju, na područjuIstre, te središnjem i sjeverozapadnom dijelu zemlje, izvijestio jejutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 27. ožujka 2005. (Hina) - Promet je slabe gustoće i teče uglavnom bez zastoja, a ceste su mokre ili vlažne u gorju, na području Istre, te središnjem i sjeverozapadnom dijelu zemlje, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magla smanjuje vidljivost na cestama kroz Gorski kotar, Liku, šire zagrebačko područje, te mjestimično Istru i Slavoniju, ponegdje i na 50 metara, pa iz HAK-a savjetuju sporiju i oprezniju vožnju.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na državnim cestama D1 Knin-Gračac, D27 Gračac-Obrovac, D218 Sučević-Srb-Brotnja, cestama u gorju, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, te duž Jadranske magistrale.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlaz teretnih vozila, dok se na ostalim prijelazima prometuje nesmetano.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Tijekom dana na važnijim cestama u HAK-u očekuju slab promet, a pojačan vjerojatno u poslijepodnevnim satima kada se očekuje i pojačan ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima sa BiH i na izlazu iz Hrvatske na prijelazima sa Slovenijom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙