FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: poledica, magla i jak vjetar

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Promet je jutros slab do srednji, azbog poledice Hrvatski autoklub vozače poziva na oprezniju vožnju .
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Promet je jutros slab do srednji, a zbog poledice Hrvatski autoklub vozače poziva na oprezniju vožnju .

Na snazi je zabrana vožnje za kamione iznad 3.5 t one, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobuse na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica zbog jakog vjetra. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na 50 metara na području Like i autoceste Zagreb-Split između Otočca i Gospića, dok između Maslenice i Zadra puše jak vjetar.

Kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom vrijedi zabrana vožnje cestama: D218 Užljebić-Doljani, D3 starom cestom kroz Gorski kotar na dionici Zdihovo-Vrbovsko-Kupjak,

D32 Drežnica-Jezerane, D42 Saborsko-Selište i D52 Špilnik-Zalužnica-Vrhovine-Borje.

Zbog sniježnih su nanosa zatvorene za sav promet ceste: D25 Brušane-Karlobag i D506 Mazin-Dobroselo.

Zbog prevrtanja teretnog vozila za sva vozila je zatvorena državna cesta D47 Hrvatska Kostajnica-Dvor kod mjesta Volinje. Cesta će biti zatvorena danas do 15 sati kada bi trebalo završiti izvlačenje vozila. Obilazni pravac je Dvor-Glina-Petrinja-H. Kostajnica i obratno.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali, dionici ceste D1 Knin-Gračac i na cesti D205 Kumrovec-Mokrice, pa HAK savjetuje oprezniju vožnju.

Pojačan je ulaz teretnih vozila na GP Macelj, ostalim prijelazima sva vozila prolaze bez dužih zadržavanja.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila, a ostali do Cresa dolaze preko Krka, linijom Valbiska-Merag. Trajekti na ostalim linijama plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙