FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Između Otočca i Gospića magla, Kod Maslenice olujni vjetar

ZAGREB, 6. ožujka 2005. (Hina) - Na autocesti A1 Zagreb-Split izmeđuOtočca i Gospića ima magle a kod Maslenice zbog olujnog vjetra vozi seusporeno, u unutrašnjosti Hrvatske ceste su mjestimice mokre, a ima ipoledice, izvijestio je u 10,20 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 6. ožujka 2005. (Hina) - Na autocesti A1 Zagreb-Split između Otočca i Gospića ima magle a kod Maslenice zbog olujnog vjetra vozi se usporeno, u unutrašnjosti Hrvatske ceste su mjestimice mokre, a ima i poledice, izvijestio je u 10,20 sati Hrvatski auto-klub.

Na pojedinim cestama u Gorskome kotaru i Slavoniji ima mjestimično ugaženog i razmočenog snijega.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zbog snijega koji još mjestimice pada i dalje su na snazi zabrane za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom na sljedećim državnim cestama: D62 Vrgorac-Metković na dijelu Ravča-Mali Prolog, D414 Ston-Orebić, D513 Ploče-Mali Prolog, na Pelješcu D414 Ponike-Orebić i na Korčuli D118 Pumpnat-Dubovo.

Prikoličarima i tegljačima vrijedi zabrana vožnje slijedećim cestama: D3 Vrbovsko-Kupjak, D32 Drežnica-Jezerane, D42 Saborsko-Selište, D25 Korenica-Gospić-Karlobag, D52 Špilnik-Vrhovine-Borje, D5 Kip-Pakrac-Okučani-Stara Gradiška, D7 Piškorevci-GP Slavonski Šamac te D53 Gradec Našički-Ruševo-Slavonski Brod.

Zbog sniježnih nanosa za sav je promet zatvorena D506 Dobroselo-Mazin.

Sve su ceste prema Sljemenu prohodne uz zimsku opremu.

Pojačan je izlaz teretnih motornih vozila na graničnom prijalazu Bajakovo.

Putnička vozila većinom prijelaza prolaze nesmetano.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙