FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet slab, ceste prohodne

ZAGREB, 8. ožujka 2005. (Hina) - Promet je slabog do srednjegintenziteta, sve važnije ceste su otvorene i prohodne, a u GorskomKotaru i Lici na manje prometnim cestama još ima mjestimično ugaženogsnijega, dok su u unutrašnjosti na većini cesta kolnici vlažni,izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 8. ožujka 2005. (Hina) - Promet je slabog do srednjeg intenziteta, sve važnije ceste su otvorene i prohodne, a u Gorskom Kotaru i Lici na manje prometnim cestama još ima mjestimično ugaženog snijega, dok su u unutrašnjosti na većini cesta kolnici vlažni, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub (HAK).

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom i dalje je zabranjena vožnja državnim cestama Saborsko-Selište, Drežnica-Jezerane, Korenica-Gospić-Karlobag i Špilnik-Vrhovine-Borje, te županijskom cestom Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak.

Cesta Dobroselo-Mazin otvorena je samo za promet osobnih vozila uz obaveznu zimsku opremu, a cesta Osijek-Gaboš-Vinkovci zatvorena je za teretna vozila koja do daljnjeg idu obilazno.

Na graničnim prijelazima Bajakovo i Macelj povremeno je pojačan izlaz teretnih motornih vozila, dok na ostalim prijelazima sva vozila prometuju nesmetano.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres ne prevozi autobuse i teretna vozila iznad 3,5 tone koja se do Cresa mogu uputiti preko Krka i trajekta na liniji Valbiska-Merag. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

u HAK-u za sutra ujutro prognoziraju da će se zbog jutarnjih niskih temperatura voziti po vlažnim ili skliskim kolnicima kroz veći dio unutrašnjosti i gorja, gdje je moguća i poledica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙