FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet srednje gustoće

ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je jutrossrednje gustoće, mokrih su kolnika ceste u sjeverozapadnoj Hrvatskojdok su samo vlažnih kolnika ceste u Gorskom kotaru te na širempodručju grada Zagreba i Bregane, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Na većini cesta promet je jutros srednje gustoće, mokrih su kolnika ceste u sjeverozapadnoj Hrvatskoj dok su samo vlažnih kolnika ceste u Gorskom kotaru te na širem području grada Zagreba i Bregane, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Magla smanjuje vidljivost na dionicama autocesta: A1 od čvora Gospić do tunela Sv. Rok, A6 od tunela Tuhobić do čvora Delnice, A3 od čvora Jankomir do Bregane, A4 između Varaždina i Brezničkog Huma te A2 od Velike Vesi do Jankomira.

Prometuje se bez većih zastoja, osim dijelovima na kojima su radovi pa promet regulira privremena prometna signalizacija, kao i dijelovima pod maglom gdje su kolnici mokri i skliski pa valja voziti opreznije.

Odgođen je početak radova razminiranja na autocesti A3 od Novske do Nove Gradiške, koji je bio planiran za danas. Radovi razminiranja se odgađaju do daljnjeg.

Radovi povremeno usporavaju promet na dionici autoceste A1, Zagreb-Split, u smjeru Splita od Vrpolja prema Dugopolju (od 336. do 338. km).

Danas od 12 do 19 sati zbog pregleda mosta preko rijeke Neretve kod Rogotina na Jadranskoj magistrali (D8, dionica 24), promet će se propuštati naizmjenično. Autobusi i teretna vozila propuštat će se svakih pola sata.

Upozorava se na moguće odrone, zemlje i kamenja na cestama kroz gorje, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, te duž Jadranske magistrale.

Svim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙