FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Seminar o prevenciji ovisnosti u sustavu školstva

ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Seminar pod nazivom "Programiprevencije ovisnosti u sustavu školstva" organizira Ministarstvoznanosti, obrazovanja i športa za nositelje školskih preventivnihprograma od 31. ožujka do 2. travnja 2005. u Ugostiteljsko-turističkomučilištu, priopćeno je danas iz tog ministarstva.
ZAGREB, 30. ožujka 2005. (Hina) - Seminar pod nazivom "Programi prevencije ovisnosti u sustavu školstva" organizira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa za nositelje školskih preventivnih programa od 31. ožujka do 2. travnja 2005. u Ugostiteljsko-turističkom učilištu, priopćeno je danas iz tog ministarstva.

"Cilj je seminara pomoći nositeljima školskih preventivnih programa da se interaktivnim predavanjima i radionicama što bolje upoznaju s problemom ovisnosti o drogama s psihološkog, socijalnog i medicinskog aspekta pa tako i unaprijediti planove za provedbu programa prevencije ovisnosti u sustavu školstva, ali i široj društvenoj zajednici", navodi se iz Ministarstva.

S programom primarne prevencije ovisnosti o drogama i mogućim posljedicama korištenja droga na psiho-fizičko zdravlje pojedinca i obitelji upoznat će se prije svega učenici, ali isto tako i njihovi roditelji, učitelji i odgajatelji.

Na seminar Ministarstva obrazovanja, na kojemu će sudjelovati između 100 i 120 sudionika, pozvani su županijski koordinatori školskih preventivnih programa i do pet članova županijskih povjerenstava školskih preventivnih programa iz svake županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙