FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić i Prodi o suradnji Hrvatske i italije, europskom udruživanju

POREČ, 30. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić ibivši predsjednik Europske komisije Romano Prodi kojeg je danasSkupština Istarske županije proglasila prvim počasnim građaninomIstre, održali su sastanak u Poreču kojemu je domaćin bio istarskižupan Ivan Jakovčić.
POREČ, 30. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i bivši predsjednik Europske komisije Romano Prodi kojeg je danas Skupština Istarske županije proglasila prvim počasnim građaninom Istre, održali su sastanak u Poreču kojemu je domaćin bio istarski župan Ivan Jakovčić.

Nakon sastanka Jakovčić je novinarima prenio da su Mesić i Prodi razgovarali o suradnji Hrvatske i Italije, europskom udruživanju te o prevladavanju najvećih svjetskih kriznih žarišta.

Naveo je da su se Mesić i Prodi složili da odgoda datuma pregovora o ulasku Hrvatske u EU nije dobra, kako za Hrvatsku tako ni za EU.

Prodi je obećao da će kao i do sada činiti sve kako bi Hrvatska što prije postala punopravnom članicom Europske unije, prenio je novinarima Jakovčić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙