FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla i poledica otežavaju promet

ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Zbog kamiona u kvaru na 264. kmautoceste A1, par kilometara poslije izlaza Zadar 2, promet sepreusmjerava iz vozne u preticajnu traku, na dionicama iste autocesteBosiljevo-Mala Kapela i Otočac-Gospić magla jutros smanjuje vidljivostna svega 100 metara, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Zbog kamiona u kvaru na 264. km autoceste A1, par kilometara poslije izlaza Zadar 2, promet se preusmjerava iz vozne u preticajnu traku, na dionicama iste autoceste Bosiljevo-Mala Kapela i Otočac-Gospić magla jutros smanjuje vidljivost na svega 100 metara, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost i na autocesti A3 Bregana-Županja.

U cijeloj zemlji promet je slabog do srednjeg intenziteta. Na području Gorskog kotara, Like i u sjeverozapadnom dijelu zemlje moguć je nailazak na poledicu, posebice na mostovima, usjecima i prijevojima.

Kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom vrijedi zabrana vožnje cestama:

D218 Užljebić-Doljani, D32 Drežnica-Jezerane, D42 Saborsko-Selište, D52 Špilnik-Zalužnica-Vrhovine i D3 starom cestom kroz Gorski kotar na dionici Vrbovsko- Kupjak.

D506 Mazin-Dobroselo otvorena je samo za osobna vozila uz posjedovanje zimske opreme.

Na dionici A7 od čvora Matulji do čvora Jurdani, u dužini od 200 metara u smjeru zapada, nastavljaju se radovi na uređenju pokosa zasjeka. Uz ograničenje brzine na 60km/h, promet ide preticajnim trakom.

Zbog geodetskih mjerenja zatvoren je vozni kolnički trak, smjer jug, autoceste A3 Zagreb-Županja, između Novske i Okučani, te promet ide usporeno preticajnim trakom.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali, dionici ceste D1 Knin-Gračac i na cesti D205 Kumrovec-Mokrice, pa HAK savjetuje oprezniju vožnju.

Pojačan je ulaz teretnih vozila na GP Macelj, a izlaz na Bajakovu. Ostalim prijelazima sva vozila prolaze bez dužih zadržavanja.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila, a ostali do Cresa dolaze preko Krka, linijom Valbiska-Merag. Trajekti na ostalim linijama plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙