FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka pivovara: ukupna prodaja 1,65 milijuna hektolitara

ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka pivovara, članicabelgijske grupacije InBev-a, prošle je godine ostvarila ukupnu prodajuod 1.653.000 hektolitara piva, uključujući izvoz, objavili su iz tetvrtke, dodajući, kako su u konkurenciji sedam domaćih pivovara ibrojnih uvoznika zadržali vodeći tržišni udio od 44,6 posto.
ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka pivovara, članica belgijske grupacije InBev-a, prošle je godine ostvarila ukupnu prodaju od 1.653.000 hektolitara piva, uključujući izvoz, objavili su iz te tvrtke, dodajući, kako su u konkurenciji sedam domaćih pivovara i brojnih uvoznika zadržali vodeći tržišni udio od 44,6 posto.

Tijekom cijele prošle godine, kako su istaknuli u Zagrebačkoj pivovari, značajno se ulagalo u modernizaciju pa je tako utrošeno 82,6 milijuna kuna na kapitalnom poboljšanju, prvenstveno u području proizvodnje, ambalaže i propagande.

Zagrebačka pivovara je u pozivu za skupštinu koja je sazvana za početak svibnja objavila namjeru da od prošlogodišnje dobiti koja iznosi 160,05 milijuna kuna, glavninu iznosa, odnosno 159,45 milijuna kuna ili 257 kuna po dionici isplati kao dividenda dioničarima, dok bi se preostalih 600 tisuća kuna rasporedilo u zadržanu dobit tekuće godine.

Predujam dividende od 180 kuna po dionici Zagrebačka je pivovara već isplatila, tako da će dioničarima, prihvati li Glavna skupština odluku biti isplaćeno još 77 kuna po dionici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙