FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ljubljana: otvoren turistički sajam

LJUBLJANA,29. ožujka(Hina) - U Ljubljani je danas otvoren međunarodnituristički sajam "Sejem počitnic 2005.", na kojemu svoju ponudutradicionalno predstavlja i Hrvatska turistička zajednica.
LJUBLJANA,29. ožujka(Hina) - U Ljubljani je danas otvoren međunarodni turistički sajam "Sejem počitnic 2005.", na kojemu svoju ponudu tradicionalno predstavlja i Hrvatska turistička zajednica.

Na sajmu nastupa 130 turističkih tvrtki iz 19 država, a bogat je i prateći program manifestacija - Salon nautike, izložba knjiga o putovanjima i turizmu itd.

U halama "Gospodarskog razstavišča" do subote, kada se sajam zatvara, očekuju oko 30.000 posjetitelja.

Hrvatska turistička zajednica ove godine izlaže na štandu površine 114 kvadratnih metara. Posebno će se predstaviti turistička ponuda, vina i kulinarske posebnosti Kvarnera, otoka Krka i Šibenika, a svojim vještinama predstavit će se barmeni iz Zadra, te Duo skala iz Makarske.

O spremnosti pred glavnu turističku sezonu i očekivanjima na slovenskom emitivnom tržištu u srijedu će na konferenciji za novinare u Ljubljani govoriti direktor glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić i državni tajnik u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka Zdenko Mičić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙