FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.
ZAGREB, 29. ožujka 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.

ZAGREB - U Hrvatskom fondu za privatizaciju danas se neće održati javno otvaranje ponuda za kupnju većinskog dioničkog udjela zabočke tekstilne industrije Regeneracija, budući da do zadanog roka nije otkupljena nijedna ponudbena dokumentacija, doznaje se iz Hrvatskog fonda za privatizaciju. Za dionički paket Regeneracije od 72 posto ili 26.947 dionica početna tražena cijena bila je 16,17 milijuna kuna, a rok za predaju ponuda za istječe danas u 14 sati. Natječaj za prodaju dioničkog paketa Regeneracije proveden je i krajem prošle godine, ali ni tada, početkom prosinca kada je istekao rok za predaju ponuda, nije bilo ponuda.

ZAGREB - Upravna zgrada građevinske tvrtke Gradip u Martinskoj Vesi kraj Vrbovca izgorjela je noćas u požaru koji je, kako se pretpostavlja, namjerno izazvala 46-godišnja šefica računovodstva koja je potom popila solnu kiselinu i počinila samoubojstvo, doznaje se u zagrebačkoj policiji. Tijelo 46-godišnje žene vatrogasci su pronašli na prvom katu zgrade u jednom uredu, a na stolu pored nje pronađeno je oproštajno pismo, prazna boca solne kiseline i upaljač, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama. Dodala je da za sada ne može ništa reći o sadržaju oproštajne poruke i o motivima samoubojstva žene i paljenja zgrade.

ZAGREB - U obiteljskoj kući u Strumičkoj ulici na području Dubrave jutros je 67-godišnjakinja kuhinjskim nožem u trbuh i nadkoljenicu ubola 72-godišnjeg nevjenčanog supruga koji je prevezen u bolnicu, doznaje se u zagrebačkoj policiji. Napad u kojem je i 67-godišnja žena ozlijedila dlan desne ruke policija je okvalificirala kao pokušaj ubojstva. Žena je uhićena nakon što joj je pružena liječnička pomoć.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙