FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: U prometnoj nesreći smrtno stradao mladić

ZAGREB, 6. ožujka 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći na državnoj cestiod Vrbovca u smjeru Bjelovara, kod vodocrpilišta Blanje, noćas u 0,45sati, smrtno je stradao dvadesetšestogodišnji Mario Krklec, vozač OpelAstre, zagrebačkih registracijskih oznaka, izvijestila je danas nakonferenciji za novinare Policijska uprava zagrebačka.
ZAGREB, 6. ožujka 2005. (Hina) - U prometnoj nesreći na državnoj cesti od Vrbovca u smjeru Bjelovara, kod vodocrpilišta Blanje, noćas u 0,45 sati, smrtno je stradao dvadesetšestogodišnji Mario Krklec, vozač Opel Astre, zagrebačkih registracijskih oznaka, izvijestila je danas na konferenciji za novinare Policijska uprava zagrebačka.

Dolaskom do drugog kilometra kod vodocrpilišta Blanje, vozač je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, koje je zahvatilo bankinu te sletjelo u jarak.

Vozilo se nekoliko puta prevrnulo i naletjelo na zaštitni ogradu vodocrpilišta Blanje, a na mjestu nesreće vozač Mario Krklec smrtno je stradao. Dvadesetčetverogodišnji suvozač nije ozlijeđen.

Zagrebačka policija također je izvijestila da je jučer navečer oko 20,10 sati, u Bukevju Bistranskom kod Zaprešića, nepoznati počinitelj aktivirao ručnu bombu M 75, i bacio je u potok ispred obiteljske kuće u Draškovićevoj ulici, u vlasništvu hrvatskog državljanina (1943.). U eksploziji je oštećeno staklo na vratima i prozorima, no nitko nije ozlijeđen, jer u kući u to vrijeme nije bilo nikoga. Policija nastavlja istragu.

U Brezovici u Golobreškoj ulici jučer je pas napao desetogodišnjeg dječaka, lakše ga ozlijedivši. Kavkaski ovčar u vlasništvu hrvatskog državljanina (1956.) srušio je dječaka na ulici i ugrizao ga za nadlakticu te na leđima. Lakše ozlijeđenom dječaku liječnička pomoć pružena je u ambulanti Brezovica.

U trenutku napada pas nije bio pod nadzorom vlasnika, a utvrđeno je i da nije cijepljen protiv bjesnoće. Protiv vlasnika bit će podnesena prekršajna prijava.

Policija je dovršila kriminalističku obradu nad 30-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je 4. ožujka, oko 20 sati, u kafiću, u Bolničkoj ulici, u Vrapču, uz kazneno djelo razbojstva počinio i kaznena djela protupravnog oduzimanja slobode i nasilničkog ponašanja na štetu dvadesetpetogodišnjeg mladića. Osumnjičeni je jučer uz kaznenu prijavu doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, navodi policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙