FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nove žrtve u Iraku

BAGDAD, 28. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Pukovnik iračke policije injegov vozač ubijeni su u ponedjeljak u Bagdadu, javlja agencijaFrance Presse pozivajući se na policijske i bolničke izvore premakojima su u različitim sukobima poginule najmanje još tri osobe.
BAGDAD, 28. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Pukovnik iračke policije i njegov vozač ubijeni su u ponedjeljak u Bagdadu, javlja agencija France Presse pozivajući se na policijske i bolničke izvore prema kojima su u različitim sukobima poginule najmanje još tri osobe.

Pukovnika Abdela Karima Faheda, šefa policijske postaje Balaat al Chouhada, ubili su kao i njegovog vozača, nepoznati naoružani muškarci koji su na njih otvorili vatru iz svog automobila, kazali su izvori u ministarstvu obrane.

Osim toga, jedan policajac i jedan čistač ubijeni su u ponedjeljak ujutro kada je eksplodirala bomba postavljena ispod hrpe smeća u četvrti al Amel, jugo-zapadno od glavnog iračkog grada.

Djelatnik bolnice Yarmouk je, međutim, izjavio da je samo ubijen jedna policajac a da je sedam osoba ranjeno.

Dva šijitska hodočasnika, koji su putovali u Kerbalu radi proslave 40. dana nakon Achoure, ubijeni su blizu Moussayeba, 60 kilometara južno od Bagdada, objavila je također bolnica Yarmouk.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙