FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Još jedna velika eksplozija jutros u Bagdadu - svjedoci

BAGDAD, 2. ožujka 2005. (Reuters) - Druga velika eksplozija u srijeduse začula u Bagdadu, prenosi Reuters izjave očevidaca, dok je ranije usrijedu u eksploziji automobila bombe u središtu Bagdadu ubijenonajmanje šest osoba i ranjeno 28 osoba
BAGDAD, 2. ožujka 2005. (Reuters) - Druga velika eksplozija u srijedu se začula u Bagdadu, prenosi Reuters izjave očevidaca, dok je ranije u srijedu u eksploziji automobila bombe u središtu Bagdadu ubijeno najmanje šest osoba i ranjeno 28 osoba

Sa mjesta eksplozije vidljivo je kako se diže dim, ali uzrok eksplozije i ima li ozlijeđenih, nije se mogao odmah doznati, prenosi Reuters.

U ranijoj eksploziji automobila bombe u središtu Bagdada u objektima za obuku iračke vojske poginulo je u srijedu šest pripadnika Nacionalne garde i ranjeno je još 28 osoba koje su se upisivale u iračku vojsku.

Policijski izvori izvijestili su također u srijedu da su naoružani napadači u Bagdadu ubili kaznenog suca Barawiza Mahmouda i njegovog brata Aryana, koji je odvjetnik.

Braća su ubijena u utorak ispred sučeve kuće, a sudac Barawiz Mahmoud se bavio i ljudskim pravima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙